Eiti prie teksto

O!

Sveiki burbuliukai!

Sveikiname atradus KAMBO KOMBUCHA.

Natūralų, sveiką ir autentišką gėrimą, kuriame susilieja senosios

tradicijos, inovacijos ir modernus gyvenimo būdas.

Gaivu, skanu ir tyra

KAMBO KOMBUCHA išskirtinė dėl savo unikalaus gamybos metodo!

Kraunamas paveikslėlis:

100% natūrali sudėtis

Atrinkome tik tai, kas yra natūralu ir gamtoje geriausia.

Kraunamas paveikslėlis:

GAIVŪS BURBULIUKAI

Natūraliai fermentacijos metu atsiradę burbuliukai suteikia gaivinantį pojūtį.

Kraunamas paveikslėlis:

Užburiantys skoniai

Profesionaliai subalansuoti ingredientai sukuria kerinčias skonių harmonijas.

Kraunamas paveikslėlis:

išskirtinis filtravimas

Unikalus filtravimo procesas pašalina nuosėdas ir išsaugo ingredientų naudas.

Nebandei? Paragauk!

Ieškok KAMBO KOMBUCHOS savo pamėgtose vietose.

Nori KAMBO KOMBUCHOS savo restorane / kavinėje / klube? Parašyk mums į info@kambokambucha.lt!

Pa(si)keisk į gerą

Kasdien geriame įvairius gėrimus, kad jaustumėmės žvaliau, išlaikytume savo energiją ar paskanintume valgomą maistą.

KAMBO KOMBUCHA - alternatyva įprastiems gėrimams, kurie, kad ir kokie skanūs bebūtų, nėra tokie naudingi organizmui.

Kraunamas paveikslėlis:

VIETOJE ALAUS

3x mažiau kalorijų

Atgaivins, bet nereikalingai nemaitins.

KAMBO KOMBUCHA, priešingai nei alus, neturi visų su alkoholio vartojimu susijusių rizikų, o ir kalorijų kiekis mažesnis.

Kraunamas paveikslėlis:

VIETOJE ENERGINIŲ GĖRIMŲ

Jokių dirbtinių stimuliatorių

Natūrali energija, ne staigūs jos šuoliai.

KAMBO KOMBUCHA suteikia energijos iš natūralių B grupės vitaminų ir probiotikų, o ne iš sintetinių priedų.

Kraunamas paveikslėlis:

VIETOJE KAVOS

8x mažiau kofeino

Pabudins tikrai, tik švelniai ir maloniai.

KAMBO KOMBUCHA turi gerokai mažiau kofeino nei kava, nesukelia nerimo ar staigių energijos šuolių.

Kraunamas paveikslėlis:

vietoje kolos

5x mažiau cukraus

Saldumas be kaltės jausmo.

KAMBO KOMBUCHA turi kelis kartus mažiau cukraus nei įprasti gazuoti gėrimai, o natūrali fermentacija suteikia gaivą.

Išskirtinis filtravimas

Nes niekas nėra pasakęs:
“O, kaip įdomu, kas čia mano stiklinėje plaukioja?”

Kraunamas paveikslėlis:

jokių nuosėdų

Kraunamas paveikslėlis:

švelnus skonis

Kraunamas paveikslėlis:

malonus kvapas

Kraunamas paveikslėlis:

skaisti spalva

KAMBO KOMBUCHA išsiskiria ne tik savo natūraliu fermentavimo procesu, bet ir pažangiu filtravimo metodu, kuris užtikrina aukščiausios kokybės, švarų ir skaidrų gėrimą.

Gamybos metu naudojame unikalią filtravimo technologiją, pašalinančią nereikalingas nuosėdas ir dideles daleles. Būtent atidaus filtravimo dėka yra pasiekiamas stabilus ir rafinuotas skonis.

Kiekvienas buteliukas to paties skonio.
Kiekvienas gurkšnis taip pat atgaivina.
Kiekvienas paragavimas vis naujas sveikatingumo ritualas.

KAMBO KOMBUCHA teisėtai gali vadintis pačiu patraukliausiu ir maloniausiai geriamu kombuchos gėrimu. Rinkis filtruotą KAMBO KOMBUCHA!

Tik naturalūs ingredientai

Atrinkome tai, kas tikra.

KAMBO KOMBUCHĄ gaminame iš aukščiausios kokybės natūralių ingredientų, nes tikime, kad tikrumas prasideda nuo pagrindo. Kiekviena sudedamoji dalis – nuo šviežiai užplikytos arbatos iki užšaldytų vaisių – yra kruopščiai atrinkta ir subalansuota. Tai leidžia pasiekti ne tik ypatingą skonio gilumą, bet ir užtikrina tikras, kasdien jaučiamas naudas sveikatai.

Naudojame tik natūralius arbatos lapelius, užšaldytus vaisius ir uogas – jokio sintetinio skonio ar dirbtinių priedų. Kiekvienas KAMBO KOMBUCHA gurkšnis gaivina kūną, pakylėja mintis ir džiugina sielą. Visi ingredientai veikia drauge – suteikdami tiek turtingą natūralų skonį, tiek energijos, tiek subtilios kasdienės atgaivos.

Kraunamas paveikslėlis:

PUTINŲ UOGOS

Didelė vitamino C koncentracija.
Svarbūs B grupės vitaminai (B1, B2, B3).
Aukštas polifenolų kiekis.

Kraunamas paveikslėlis:

CITRINOS

Didelė citrino rūgščių koncentracija.
Didelė vitamino C koncentracija.
Unikalus flavonoidų spektras.

Kraunamas paveikslėlis:

MEDUS

Natūralus saldiklis.
Didelis antioksidantų kiekis.
Platus B2, B6 vitaminų ir mineralų spektras.

Kraunamas paveikslėlis:

ANANASAS

Didelė vitamino C koncentracija.
B grupės vitaminai (ypač B1).
Fermentas bromelainas.

Mūsų gerbėjų įvertinta

Teigiami pokyčiai pastebimi vos po 14 dienų nuo nuoseklaus vartojimo pradžios!

Kombučios gėrimo naudos

Virškinimui • Imuninei Sistemai • Energijai • Detoksikacijai

Kraunamas paveikslėlis:

TRUMpa įžanga

Kombučia – tai fermentuotas arbatos gėrimas, gaminamas pasitelkiant arbatos grybą (SCOBY), natūralų fermentacijos procesą ir švarų filtruotą vandenį. Šių trijų elementų dėka gimsta unikalus gėrimas, turintis įvairiapusę naudą sveikatai.

Žemiau pateikiamos pagrindinės kombučios naudos – paaiškiname, kaip būtent SCOBY, fermentacija ir filtruotas vanduo prisideda prie kiekvienos jų bei nuorodos į mokslinius straipsnius.

Kraunamas paveikslėlis:

VIRŠKINIMUI

GERESNIS VIRŠKINIMAS IR ŽARNYNO SVEIKATA

Kombučia, praturtinta probiotikais iš SCOBY, padeda palaikyti sveiką žarnyno mikroflorą ir gerina virškinimą – maistas lengviau suskaidomas, o atliekos greičiau pašalinamos.

Moksliniai tyrimai rodo, kad kombučia gali apsaugoti skrandį, sumažinti pilvo diskomfortą ir skatinti sveiką virškinamąjį traktą.

Kraunamas paveikslėlis:

IMUNINEI SISTEMAI

STIPRESNIS IMUNITETAS

Kombučioje esantys probiotikai padeda subalansuoti žarnyno mikrobiotą ir treniruoja imuninę sistemą. Atskiria naudingus ir kenksmingus mikroorganizmus, taip neleidžiant įsivyrauti patogenams sukeliantiems ligas.

Fermentacijos metu susidarančios organinės rūgštys ir B grupės vitaminai prisideda prie sklandžios imuninės reakcijos, stiprindami organizmo atsparumą peršalimams ir infekcijoms.

Kraunamas paveikslėlis:

ENERGIJAI

DIDESNIS ENERGINGUMAS IR GERESNĖ SAVIJAUTA

Kombučos fermentacijos metu susidarančių B grupės vitaminų – pvz., tiamino (B₁), riboflavino (B₂) ir piridoksino (B₆) – dėka ląstelės efektyviai paverčia maistą į energiją, o šie vitaminai taip pat palaiko medžiagų apykaitą ir smegenų funkciją.

Be to, filtruoto vandens naudojimas užtikrina tinkamą hidrataciją, padeda išvengti nuovargio ir užtikrina, kad išgėrus kombučios jausitės natūraliai žvalūs bei energingi.

Kraunamas paveikslėlis:

DETOKSIKACIJAI

ORGANIZMO VALYMUI IR KEPENŲ FUNKCIJAI

Kombučos unikalus fermentacijos procesas su SCOBY gamina gliukurono rūgštį, kuri padeda kepenims neutralizuoti ir pašalinti kenksmingas medžiagas, taip stiprinant organizmo detoksikaciją.

Kraunamas paveikslėlis:

KAMBO VEIDAS - GIEDRIUS

Susipažinkite su KAMBO KOMBUCHOS įkūrėjo Giedriaus Lipinsko istorija: nuo Gordon Ramsay restoranų Londone iki sėkmingai augančio verslo Lietuvoje.

Kelionė į gėrimų kūrybą prasidėjo Londone, kur jis dirbo garsiame Gordon Ramsay restorane. Būtent čia, dirbant barmeno darbą, jis suprato, kad norint pasiekti žmonių širdis - standartinių sprendimų neužtenka.

Nuolatiniai eksperimentai kuriant naujus kokteilius, nuvedė prie pasaulio miksologijos čempionato, kuriame Giedrius iš 2500 dalyvių užėmė net 30 vietą. Tiesa, vieną jo sukurtų kokteilių "DRY BAT", Gordon Ramsey restorane užsisakyti vis dar galite!

Supratęs, kad nori tęsti savo įdomaus skonio gėrimų kūrimo kelionę, Giedrius atrado kombučią. Nusprendė grįžti į Lietuvą, kur iškart pradėjo savo kombučios arbatos gėrimo gamybą su skoniais. Taip į Lietuvą atgal grįžusio ir pasaulyje pripažinto miksologo rankomis buvo sukurta KAMBO KOMBUCHA.

Dažniausi klausimai

ir nuoširdūs mūsų atsakymai bei patarimai.

Kas yra KAMBO KOMBUCHA?

KAMBO KOMBUCHA – tai natūralus, fermentuotas žaliosios arbatos gėrimas, pagamintas naudojant SCOBY, tradicinį fermentacijos procesą ir filtruotą vandenį. Mūsų gėrimas suteikia tikrą natūralų atgaivinimą, energiją ir sveikatingumo naudą.

Kiek KAMBO KOMBUCHOS galima išgerti per dieną ir kada geriausia ją gerti?

Rekomenduojame išgerti 1–2 buteliukus (apie 300–600 ml) per dieną, priklausomai nuo individualių poreikių. Kombuchą galite mėgautis bet kuriuo paros metu – ryte, dieną ar vakare, kaip sveiką alternatyvą įprastiems gėrimams.

Ar KAMBO KOMBUCHĄ gali gerti vaikai?

Kombucha – tai natūralus fermentuotas gėrimas, kuriame yra nedidelis kiekis natūralaus kofeino ir labai mažai alkoholio (susidarančio fermentacijos metu). Vaikams rekomenduojame vartoti saikingai ir tik pasitarus su tėvais ar gydytoju.

Ar KAMBO KOMBUCHA tinka nėščioms moterims?

Nors kombucha gaminama iš natūralių ingredientų, dėl nedidelio natūralaus kofeino ir alkoholio kiekio, prieš vartojant šį gėrimą nėščioms moterims, rekomenduojame pasitarti su gydytoju.

Kuo KAMBO KOMBUCHA skiriasi nuo kitų gėrimų?

Mūsų kombucha turi žymiai mažiau kofeino ir kalorijų, probiotikai bei B grupės vitaminai užtikrina pastovią energiją bei gerą virškinimą. Ji taip pat neturi alkoholio sukeliamų rizikų, būdingų alui.

Ar kombucha tikrai pagerina virškinimą?

Taip! Fermentacijos metu susidarančios naudingos probiotikų kultūros padeda palaikyti sveiką žarnyno mikroflorą, todėl maistas lengviau suskaidomas, o atliekos greičiau pašalinamos – tai reiškia mažesnį pilvo diskomfortą ir reguliariai veikiančią virškinimo sistemą.

Kaip kombucha prisideda prie geresnio imuniteto?

Sveikas žarnynas yra stipraus imuniteto pagrindas. Kombučios probiotikai ir organinės rūgštys "treniruoja" imuninę sistemą, padeda atskirti naudingus mikroorganizmus nuo kenksmingų, o B grupės vitaminai užtikrina sklandžią imuninės reakcijos eigą.

Ar kombucha suteikia energijos?

Taip! Mūsų fermentacijos procesas sukuria didelį kiekį B grupės vitaminų, kurie padeda ląstelėms paversti maistą į energiją. Tai suteikia švelnų, pastovesnį energijos antplūdį, be staigių svyravimų, būdingų didelį kofeino kiekį turintiems gėrimams.

Ar kombucha gali padėti detoksikuoti organizmą?

Taip! SCOBY gamina gliukurono rūgštį, kuri padeda kepenims neutralizuoti ir pašalinti toksinus. Antioksidantai, susidarantys fermentacijos metu, saugo ląsteles nuo oksidacinio streso, prisideda prie organizmo natūralaus valymo.

Kokia yra KAMBO KOMBUCHOS sudėtis?

Mūsų gėrimas gaminamas iš aukštos kokybės filtruoto vandens, natūralaus cukraus, sencha žaliosios arbatos, probiotikų (SCOBY) bei papildomų ingredientų, kurie suteikia unikalų skonį ir sveikatingumo naudą. Mūsų sudėtis yra skaidri – jokių paslėptų priedų!

Ar KAMBO KOMBUCHA tinka veganams?

Absoliučiai! Mūsų produktas pagamintas tik iš natūralių ingredientų, be gyvūninės kilmės priedų, todėl jis tinka veganams ir visiems, kurie vertina sveiką, natūralų gyvenimo būdą.

Kodėl verta išbandyti KAMBO KOMBUCHA?

KAMBO KOMBUCHA – tai ne tik skanus ir gaivus gėrimas, bet ir tikras natūralaus atgaivinimo šaltinis. Mažesnis kofeino, kalorijų ir cukraus kiekis, kartu su probiotikų, vitaminų ir antioksidantų nauda, padeda pagerinti virškinimą, stiprinti imunitetą, suteikti pastovią energiją ir detoksikuoti organizmą. Išbandykite – jūsų kūnas jums padėkos!

Patarimas: pirmąjai pažinčiai su KAMBO KOMBUCHA rekomenduojame VYŠNIA • MĖLYNĖS

ATVYKITE PAS MUS!

Pilėnų g. 1, LT-53347
Akademija, Kauno rajonas
+37061480811
info@kambokombucha.lt

Pirmadienį - penktadienį: 8:00 iki 16:00

Šeštadienį ir sekmadienį nedirbame.

Back to top